Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Welkom Drago Cleaning

Een schoon en verzorgd gebouw is het visitekaartje van een onderneming en leefomgeving. Als schoonmaakbedrijf weten we precies wat hiervoor nodig is. Onze focus ligt op het schoonmaken van diverse gebouwen, zoals kantoren, scholen en appartementen (trappenhuizen, liften, galerijen en algemene ruimten). Bij onze werkzaamheden staan klant, personeel en kwaliteit centraal. Voor al onze klanten leveren we een maatwerk schoonmaakpakket.

Drago cleaning garandeert:

  • Vakmanschap
  • Geen half werk
  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
  • kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Drago cleaning, schoonmaak met zorg!

Wilt u meer informatie en weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Contact

 

Niels Mutsaers eigenaar Drago cleaning

Drago cleaning is opgericht in 2011.  Ik heb als ideaal en missie, wij gaan het anders doen!
Het kan anders en misschien moet het zelfs wel anders in de schoonmaak.

Het jaar 2009:

Ik ben in 2009 begonnen met werken bij een woningcorporatie in Utrecht. Ik heb verschillende functies gehad, maar met name in het sociale werkveld. Veel bewoners contact en gesprekken gevoerd over leefbaarheid. Bij deze gesprekken kwam ook vaak de klacht of onvrede over het schoonmaken van de complexen aan de orde. Klachten als, niet goed, veel te weinig, niet de juiste elementen worden schoongemaakt.

Met een tas vol op en aanmerkingen van bewoners ging ik dan in gesprek met de schoonmaakbedrijven, of de afdeling vastgoed van de corporaties waar ik op dat moment werkte.

Vanaf 2011 tot nu:

Na 12 jaar vond ik dat ik genoeg commentaar had gegeven op de schoonmaak en vond het tijd om aan de andere kant van de tafel te gaan zitten. Onder het motto, ik weet het beter, nou laat maar zien dan. Door facilitaire opleidingen te volgen, werkervaringen op te doen bij verschillende schoonmaakbedrijven ben ik in het diepe gedoken!

Ik ben van mening, dat schoonmaak efficiënter kan en de juiste partijen betrokken moeten worden. Schoonmaak is meer dan alleen schoonmaken. Betrokkenheid van de medewerkers van Drago cleaning staat hoog in het vaandel. Liefde voor je werk en zien wat nodig is, om optimaal te kunnen functioneren. De klant/opdrachtgever, bewoners, docenten en kantoorpersoneel, moeten zich gehoord voelen.

Gericht een schoonmaakplan maken voor iedere klus, complex of anderzijds. De kracht zit hem in luisteren en vroegtijdig signaleren, samenwerken en duidelijkheid.

Inmiddels zijn wij al bijna 10 jaar aan de weg aan het timmeren en groeien nog steeds. Tevreden klanten en blije medewerkers.

Ik ben Niels Mutsaers, trotse eigenaar van Drago cleaning

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren