Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zakelijke Woningbouw

Woningcorporate / Woningbouwvereniging

Ben je als wooncorporatie op zoek naar een betrouwbare en goede facilitaire organisatie voor je vastgoedbeheer? Daarvoor zijn we op elke plek in heel Nederland de aangewezen partij. Samen maken wij een plan voor de schoonmaak van het complex!

Of het nu gaat om een eenmalige grondige [opleverings] schoonmaak of om regelmatig periodiek onderhoud. Van kleinere gebouwen in dorpen, de grotere wooncomplexen tot de hoogste woontorens in de drukke steden. Drago cleaning heeft alle expertise en veel ervaring met schoonmaak van appartementencomplexen en flats van woningcorporaties, woningbouwverenigingen en woningstichtingen.

Wat heeft Drago cleaning te bieden:

Iedereen wil wonen in een prettige en schone leefomgeving. Drago cleaning is hiervoor een uitstekende partij. Niet alleen omdat wij een landelijk werkend schoonmaakbedrijf zijn, maar ook omdat wij het oude schoonmaakmodel volledig op z’n kop hebben gezet. 

We garanderen de allerbeste vastgoedbeheer en schoonmaak processen, prestaties en kwaliteit.

Meestal kunnen wij de efficiëntie, prestaties en kwaliteit voor de wooncorporatie en bewoners duidelijk verbeteren. Niet alleen door de onderhoudprocessen in een gebouw te verbeteren, maar ook door onze inzet van smart cleaning methoden en materialen.

Met smart cleaning leveren we betere prestaties in een gebouw

Wij hebben nagedacht over innovatieve smart cleaning methoden en materialen passend in een duurzaam verantwoordelijk beleid. Zo werken wij zeer efficient, zogen wij voor werkdrukverlichting en een betere ergonomie voor onze medewerkers. Ons model is gebaseerd op meer inspiratie en welzijn voor onze mensen. En zodoende veel meer aandacht voor de schoonmaak.

Met onze smart cleaning kunnen we alle problematieken oplossen, zoals ramenwassen, trappenhuis schoonmaak, entree schoonmaak, deurgrepen en deurbellen reinigen, gevels reinigen, lampen vervangen, vloeren schoonmaak, plafonds reinigen, lift reinigen, graffiti verwijderen, anti-gladheid, etc.

Schoonmaak algemene ruimtes en meer bij zorginstellingen

Schoonmaak van de algemene ruimtes bij zorginstellingen is maatwerk! Ieder complex waar zorg geboden wordt, heeft een andere aanpak nodig. Onze medewerkers zijn naast het goed schoonhouden van het complex, in staat om een goede sfeer te creëren en betrokkenheid van bewoners te bewerkstelligen.

Kamer ondersteuning schoonmaak

Drago cleaning richt zich op de schoonmaak van de algemene ruimtes, met de mogelijkheid tot het bieden van ondersteuning bij het schoonhouden van de kamers van de bewoners. Samen met de begeleiding stellen wij een schoonmaakplan op! Dit plan biedt structuur en overzicht voor begeleiders en bewoners.

De voordelen:

Meer ruimte voor woonbegeleiders: Dankzij de ondersteuning van Drago cleaning, blijven de kamers schoon. Wij ontnemen de zorgen voor het schoonhouden van de kamers weg bij de begeleiding. Samen maken wij een plan voor de schoonmaak. Een plan die structuur en overzicht biedt aan de bewoners!

Voorkomen van agressie en vernieling: Helaas hebben woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders te maken met agressie tijdens het werk van en bij cliënten. Dit is zorgelijk.

Een woonbegeleider die niet meer wordt binnengelaten door de client, met alle gevolgen van dien. Drago denkt door je vanuit de zorg meer te focussen op het opgeruimd houden van de woning, je de agressie en vernielingen behoorlijk kan reduceren. Zo kan de woonbegeleider leuker, veiliger en veel effectiever met de client aan de slag. Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Een grote stressfactor minder!, voor bewoner en begeleider!

Kosten reducering:

De kosten bij zorginstanties voor onderhoud door vernieling en verwaarlozing van woningen rijzen de pan uit. Drago cleaning maakt oa. ook schoon op beschermd wonen complexen en zorgt daar voor de totale schoonmaak. Kamers en algemene ruimtes blijven zo schoon. Door onze methode komen wij bij alle bewoners op de kamers en maken samen met de bewoner de kamer schoon! Geen agressie, een opgeruimde kamer en een bewoner die in zijn kracht staat!

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren